AFM AFM

Aankoop, verhuur en beheer


Dormio biedt u de kans jonge woningen te kopen tegen aantrekkelijke prijzen. Eigenaren die reeds bij ons een huis gekocht hebben, hebben hun huis opnieuw in de verkoop gezet. Dormio treedt hierbij op als makelaar. Het betreft in dit geval woningen die al uitverkocht waren, maar die nu weer terug in de verkoop zijn. Mis uw kans dus niet!

Bekijk het aanbod
Hoogste kwaliteit

Hoogste kwaliteit

Als u een woning koopt op Dormio Resort Obertraun weet u zeker dat u een vakantieverblijf van de hoogste kwaliteit bezit. Dit merkt u niet alleen als u, of uw familie, er zelf vakantie viert, maar óók als u er niet bent. Want dan kunt u vertrouwen op uitstekend beheer en goede zorg voor uw woning door Dormio Resorts & Hotels.

Verhuur van uw tastbare bezit

Verhuur van uw tastbare bezit

Ook over de verhuur van uw tastbare bezit hoeft u zich geen zorgen te maken. Als u uw woning (gedeeltelijke) verhuurd, dan verzorgt Dormio Resorts & Hotels op een professionele en zorgeloze wijze de verhuur van uw woning. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare partner die alleen met het beste genoegen neemt. Dormio Resorts & Hotels werkt samen met de grootste touroperators van Europa en bereikt hiermee een breed scala aan gasten uit binnen- en buitenland.

Hoog rendement

Dormio Resort Obertraun heeft het hele jaar door een zeer hoge bezettingsgraad met dito verhuuropbrengsten. Doordat Dormio Resorts & Hotels een breed scala aan binnen- en buitenlandse gasten weet aan te trekken profiteert u het gehele jaar van een hoog rendement op uw vakantiewoning. Bovendien biedt investeren in Oostenrijk tal van aantrekkelijke (fiscale) voordelen. Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op
Zorgeloos investeren

Zorgeloos investeren

Bij Dormio betekent het kopen van een vakantiewoning dat u volop kunt genieten in het Oostenrijkse Obertraun. Met 20 jaar ervaring kunt u bij Dormio zorgeloos investeren, wij begeleiden van A tot Z; van de aankoop en bij de verhuur en beheer van uw tastbare bezit. Zo heeft u er geen omkijken naar en kunt u extra genieten van uw vakantiewoning.