AFM AFM

Van alle gemakken voorzien


Het ontbreekt zowel u als eigenaar als de gasten van Dormio Resort Obertraun aan niets. De hoogwaardige faciliteiten maken van elke vakantie in Obertraun een heerlijk ontspannend verblijf. Zo kunt u genieten in een van onze binnenzwembaden met prachtig uitzicht op de Halstättersee en Krippenstein of relaxen in onze wellness. Sluit uw dag af met een hapje en een drankje op het heerlijke terras van ons restaurant. Bij Dormio Resort Obertraun hebben wij alles om u en uw gasten een geweldig verblijf te bieden, hier kunt u heerlijk onthaasten in een prachtige omgeving.

Binnenzwembad

Houdt u van lekker zwemmen? Dat kan in ons verwarmde binnenzwembad. Ideaal om te ontspannen en/of uw spieren los te maken na een dag skiën, wandelen of sporten. Het zwembad beschikt over fijne extra’s zoals onderwater massagestralen en een jet-straal. Daarnaast is er een zwembad speciaal voor de allerkleinsten. Op de tweede verdieping van het zwembad heeft u vanuit de comfortabele ligstoelen een schitterend uitzicht op de Hallstättersee en de Krippenstein. Vanuit het zwembad zijn de sauna's en wellness- en fitnessruimte makkelijk bereikbaar.

Vraag de brochure aan
Geniet van een heerlijk glas wijn of een verkoelend drankje op het terras

Bar/restaurant Obertraun

In bar/restaurant Obertraun kunt u genieten van internationale culinaire gerechten en regionale specialiteiten. Op het terras kunt u in de zon genieten van een heerlijk glas wijn of een verkoelend biertje. In de zomermaanden kunt u regelmatig aanschuiven bij de barbecue-avond op het terras met schitterend uitzicht op de Hallstättersee en de ondergaande zon. Deze avond wordt muzikaal omlijst door diverse Oostenrijkse artiesten.

Restaurant
Minimarkt voor uw kleine boodschappen bij uw eigen vakantiewoning in Obertraun

Minimarkt

Bij de receptie in het hoofdgebouw bevindt zich de minimarkt. Hier kunt u terecht voor de kleine boodschappen. Het assortiment van de minimarkt bestaat onder andere uit verse broodjes, vleesbeleg, zoetbeleg, koffie, thee, koeken, melk, eieren, toiletpapier en toiletartikelen. Ook verkopen wij lectuur. En voor onze kleinste gasten hebben wij speelgoed.

Wellness en fitness

Na een lange dag skiën of wandelen kunt u heerlijk ontspannen in onze wellness. Deze beschikt over drie soorten sauna’s, voetenbaden en stortdouches. Mocht u nog niet genoeg beweging gehad hebben, dan kunt u ook gebruik maken van onze fitness, welke beschikt over professionele Nautilusapparatuur.

Meer over het resort