AFM AFM

Locatie Dormio Resort Eifeler Tor


Dormio Resort Eifeler Tor is gelegen direct naast het prachtige Nationaal Park Eifel. Op slechts 3 uur rijden vanaf Utrecht kunt u al genieten van de schitterende omgeving en activiteiten die Nationaal Park Eifel te bieden hebben. Dormio biedt met haar ruime vakantievilla’s en -appartementen een uitgebreid aanbod aan recreatief vastgoed. De vakantievilla’s voor 6 tot 12 personen liggen in het groen op een flauwe helling. De vakantieappartementen voor 4 tot 10 personen bevinden zich op de heuvel aan de gezellige promenade met diverse winkeltjes, restaurants en terrasjes.

Neem vrijblijvend contact op

De Eifel: één van de meest populaire vakantiestreken van Duitsland

Op Dormio Resort Eifeler Tor kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen. De streek heeft voor elk wat wils met een heuvelachtig natuurgebied, uitgestrekte bossen en de Rursee. Ontdek de omgeving bijvoorbeeld door een van de vele wandelroutes te bewandelen, verken met de MTB het VukalBike Trailpark of ga het water op met een kano of waterfiets.

Lees meer over de omgeving

Activiteiten voor jong en oud

Naast wandelen of fietsen in het prachtige Nationaal Park Eifel heeft de omgeving van Dormio Resort Eifeler Tor veel meer te bieden, voor jong en oud. Zo ligt op 40 minuten rijden van het resort het attractiepark Phantasialand, één van de best bezochtte attractieparken in Europa. Of bekijk roofvogels van dichtbij in Valkerij Hellenthal, waar u naast de imposante roofvogels ook andere wilde diersoorten tegen zult komen. Voor een dagje met minder spanning en avontuur kunt u ook terecht in City Outlet Bad Münstereifel, het meest pittoreske outlet-center van Duitsland.

Lees meer over de activiteiten

Adres en afstanden

Schwammenauel 6
52396 Heimbach

Monschau 25 km
Aachen 50 km
Maastricht 90 km
Dusseldorf 100 km
Brussel 180 km
Amsterdam 280 kmInvesteren in een vakantiewoning in Duitsland

Wilt u ook uw eigen vakantiewoning op deze toplocatie?

Bent u ook op zoek naar een goed doordachte investering in recreatief vastgoed? Voor eigen gebruik, als toevoeging voor uw investeringsportefeuille of een combinatie hiervan? Een waardevaste investering in een eigen vakantiewoning doet u op ons resort direct naast het Nationaal Park de Eifel in Duitsland: Dormio Resort Eifeler Tor!