AFM AFM

Verhuur en beheer van uw vakantiewoning


  • Volledige ontzorging
  • Uitgebreide eigen gebruiksmogelijkheden
  • Altijd een direct aanspreekpunt

Bent u enthousiast geworden over het hebben van een eigen vakantiehuis op Dormio Resort Eifeler Tor? Wanneer u investeert in een hoogwaardige vakantievilla of -appartement direct naast Nationaal Park Eifel, kunt u het hele jaar genieten van de prachtige natuur en de grote variatie aan activiteiten die de Duitse Eifel te bieden heeft. U wordt volledig door ons ontzorgd wat betreft de verhuur en het onderhoud van uw vakantiewoning. Wij zorgen ervoor dat u direct kunt genieten van uw waardevaste investering op Dormio Resort Eifeler Tor!

Neem contact met ons op
Professionele verhuur

Professionele verhuur

Wanneer u er zelf geen gebruik van maakt, wordt uw vakantiewoning op professionele wijze verhuurd door onze eigen verhuurorganisatie Dormio Resorts & Hotels. Door samen te werken met nationale en internationale touroperators en door de inzet van eigen middelen realiseren zij een zo hoog mogelijke bezettingsgraad. De zeer gerichte klantbenadering draagt bij aan het vinden van passende gasten. Voor u als eigenaar betekend dit een aantrekkelijk rendement uit de verhuurinkomsten.

Volledige ontzorging

Volledige ontzorging

Het beheer van uw vakantievilla of -appartement wordt u volledig uit handen genomen door Dormio Resorts & Hotels. Zij zorgen dat u werkelijk geen enkel omkijken heeft naar uw tastbare bezit tijdens uw afwezigheid en dat u alleen maar hoeft te genieten van uw investering! Ook zorgen zij dat alles is geregeld wanneer u zelf gebruik wilt maken van uw vakantiewoning.

Waardevaste investering

Waardevaste investering

De vakantievilla’s en -appartementen van Dormio Resort Eifeler Tor zijn van hoogwaardige bouwkwaliteit. Om deze kwaliteit te kunnen blijven garanderen, werken wij met een meerjaren onderhoudsplan. Dit in combinatie met de ligging op een toeristische toplocatie zorgt ervoor dat u een goed doordachte en waardevaste investering doet in recreatief vastgoed.

Uitgebreide gebruiksmogelijkheden bij uw eigen vakantiewoning in de Duitse Eifel

Uitgebreide eigen gebruiksmogelijkheden

Als eigenaar van een woning op Dormio Resort Eifeler Tor kunt u uitgebreid gebruik maken van uw tastbare bezit. De naam Dormio staat voor onbezorgd leven. Ons doel is dat iedereen onbezorgd kan genieten van zijn vakantiewoning. In uw afwezigheid zorgt Dormio Resorts & Hotels voor uw vakantiewoning. Ook zorgen zij ervoor dat u bij aankomst direct onbezorgd kunt genieten van uw vakantie.

Boek eenvoudig uw eigen verblijf in uw vakantiewoning via ons Eigenarenportaal

Boek eenvoudig uw eigen verblijf

U kunt gemakkelijk uw eigen verblijf boeken. Dit kan zowel telefonisch of online via het Eigenarenportaal. U kunt dan uw accommodatie reserveren in de door u gewenste periode of u kunt kiezen voor een zogenaamde last-minute boeking. Hierbij boekt u uw vakantiewoning tot maximaal 7 dagen van tevoren. Indien deze nog beschikbaar is, kunt u hem, zonder verlies van huuropbrengsten, gebruiken. In het Eigenarenportaal heeft u tevens inzicht in de real-time bezetting van uw vakantiewoning.