AFM AFM
header

Ervaringen van onze investeerders


  • Ruim 20 jaar uw betrouwbare partner
  • Alles onder één dak
  • Zorgeloze en waardevaste investering

Dormio is al meer dan 20 jaar uw vertrouwde partner in investeren in recreatief vastgoed. In al die jaren hebben wij veel mensen blij mogen maken met een investering in hoogwaardig en waardevast recreatief vastgoed. Wij hebben een bewezen trackrecord opgebouwd en daar zijn wij trots op! Wij delen graag een aantal mooie testimonials van tevreden investeerders met u.

Kunnen wij u helpen in de zoektocht naar een waardevaste investering in recreatief vastgoed en vakantiegevoel? Bekijk ons uitgebreide aanbod en neem contact op!

bekijk ons uitgebreide aanbod

Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa

Adrie

Eigenaar van een appartement op Dormio Resort Costa Blanca

"In oktober 2020 hebben wij een appartement gekocht op Dormio Resort Costa Blanca. Het aankoopproces wat kort, prettig, professioneel en informatief. De begeleiding van Dormio was ontzorgend, zoals wij hadden verwacht van een professionele organisatie. Ook de begeleiding en ontzorging door een Spaanse accountant was goed, aangezien de wetgeving in Spanje met betrekking tot belastingen anders is dan in Nederland. Omdat wij het appartement ook zelf willen gebruiken hebben wij bewust gekozen voor een appartement in het kleinere gebouw Luna, omdat deze appartementen rustiger gelegen zijn. De faciliteiten op het resort zijn erg goed, voornamelijk het ontbijt op het terras van Nuzza in de ochtendzon spreekt ons aan.

De ligging direct aan het strand en op loopafstand van het treintje langs de kust is fantastisch! In de ochtend gaan wij naar Alicante of richting een andere bezichtigingswaardigheid in het binnenland en in de middag is het heerlijk genieten aan het strand.

De inkomsten uit de verhuur beginnen te stijgen sinds de opstart van het resort in 2021. De ontwikkelingen zijn positief en bieden een mooi vooruitzicht voor 2023. Daarnaast wordt het resort zorgvuldig gemanaged, wat terug te zien is in het onderhoud en de status van het resort. Beide zijn op een goed niveau.

Al met al zijn wij zeer tevreden met onze aankoop en wij zien de toekomst onze investering op Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa met vertrouwen tegemoet."

Over Dormio Resort Costa Blanca

René en Kitty

Eigenaren van een appartement op Dormio Resort Costa Blanca

"Wij waren al langer op zoek naar een vakantiewoning in het buitenland waar wij verder geen omkijken naar zouden hebben. Toen wij gewezen werden op Dormio Resort Costa Blanca Beach & Spa werd het ons direct duidelijk dat de formule van Dormio precies biedt wat wij zochten. Het was voor ons belangrijk dat het management van het resort door een professionele partij wordt uitgevoerd. Wij hebben daarom gekeken naar het management van andere Dormio resorts en wij waren direct overtuigd dat wij bij Dormio een vertrouwde investering konden doen. Inmiddels zijn wij al meerdere keren afgereisd naar ons fijne appartement. Wij zijn elke keer aangenaam verrast door het klimaat en de prachtige locatie."

Dormio Resort Costa Blanca

Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif

Nella

Nella

Eigenaar van een appartement op Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif

"Wij waren op zoek naar een appartement in een wintersportgebied als investering waar wij zelf ook gebruik van kunnen maken. De persoonlijke begeleiding bij Dormio sprak ons erg aan. Je bent hier beslist geen nummer. Wij hebben geen bezichtigingsreis gemaakt, wij zijn zelf tijdens onze zomervakantie op bezoek geweest bij Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif in Flaine. Hier troffen wij een Resort Manager met hart voor de zaak. Zij heeft ons ontvangen met een kopje koffie en heeft ons een rondleiding gegeven over het resort. Wij hebben inmiddels al meerdere keren zelf van ons appartement genoten!"

Ontdek ons Resort in Flaine
Flaine

Dormio Resort Eifeler Tor

Bert

Bert

Eigenaar van een appartement Dormio Resort Eifeler Tor

In 2007 ben ik voor het eerst met Dormio in contact gekomen na het lezen van een mooi redactioneel stuk over Dormio Resort Eifeler Tor. Vanaf het eerste moment sprak dit mooie resort, aan de rand van Nationaal Park Eifel, mij enorm aan. Ik was destijds op zoek naar een investering voor mijn pensioen. Een paar jaar later hebben wij, op uitnodiging van Dormio, de toekomstige locatie van Dormio Resort Eifeler Tor bezocht. Hierna hebben wij ervoor gekozen om te investeren in een ruim en luxe appartement aan de promenade. We hebben geïnvesteerd vanwege de kwalitatief uitstekende bouw en het aantrekkelijke rendement. Na de overgang van Landal naar Dormio Resorts & Hotels zien wij, ondanks de corona periode, mooie bezettingen van onze investering. De marketing van Dormio werkt zeer positief en geeft ons vertrouwen voor de toekomst.

De begeleiding vanuit Dormio is vanaf het begin uitstekend. Wij hebben tijdens de bouw het resort meerdere keren bezocht, wat wij als erg fijn ervaren hebben. Wij kunnen iedereen adviseren om met deze partij in zee te gaan. Wij hebben nog geen minuut spijt gehad van onze aankoop.

Willy

Willy

Eigenaar van een appartement op Dormio Resort Eifeler Tor

"Ik heb geïnvesteerd bij Dormio nadat ik had gelezen over Dormio Resort Eifeler Tor en de investeringsmogelijkheden. Wij zijn begeleid door Jan van de Walle. Hij onderhoudt het contact en wij konden met al onze vragen bij hem terecht, wat wij als zeer aangenaam ervaren hebben. Ook zijn wij zeer tevreden over Leonie van de Eigenaren Servicedesk, wie zeer klantvriendelijk is. Als laatste zijn wij ook erg tevreden over de verhuur en het rendement van ons appartement."

Bekijk Dormio Resort Eifeler Tor
Eifeler Tor

Dormio Resort Maastricht

Boudewijn

Boudewijn

Eigenaar van een vakantiewoning op Dormio Resort Maastricht

"Wij zijn erg tevreden over Dormio vanwege de open, eerlijke en zeer correcte communicatie en informatievoorziening. De behoefte aan tevreden klanten is voelbaar. De verhuurorganisatie, Dormio Resorts & Hotels, is professioneel en de rendementen zijn naar verwachting. De mensen achter Dormio zijn mensen-mensen en geen ‘cowboys’ zoals wij elders wel hebben ervaren."

Harry

Harry

Eigenaar van een vakantiewoning op Dormio Resort Maastricht

"Ik ben meerdere keren wezen kijken op Dormio Resort Maastricht en ik was onder de indruk van de (bouw)kwaliteit van de woningen, de ligging nabij de golfbaan van Maastricht en de uitstraling van het resort.

Het aankoopproces en de begeleiding heb ik als zakelijk maar vooral prettig ervaren, daarbij was ook de documentatie perfect geregeld."

Ontdek Dormio Resort Maastricht
Maastricht

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

Evert-Jan

Evert-Jan

Eigenaar van een vakantiewoning op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad

"Dormio heeft een hoge waardering in reviews, dit gaf mij het vertrouwen om te investeren bij Dormio. Ik heb voor Dormio Resort Nieuwvliet-Bad gekozen vanwege de ligging dicht bij de zee. Ook is het het laatste stuk grond wat bebouwd mag worden met vakantiewoningen. Verder is er een hoop te doen in de omgeving en spreken de aangrenzende plaatsen mij aan. Uiteindelijk hebben de ruime opzet en de ruime eigen kavels voor mij de doorslag gegeven voor de aankoop.

De verkoopadviseur, Jan van de Walle, heeft mij een hoop vertrouwen gegeven. Meneer van der Walle is heel prettig in de omgang, hij heeft verstand van zaken en opvolgen. Daarnaast is hij een prettige en goed luisterende man. Ik kan er niks anders van maken dat ik gelukkig en blij ben met mijn investeringen bij Dormio."

Lees meer over dit resort
Nieuwvliet-Bad

Wij horen graag van u!

Wij zijn erg trots op de mooie woorden en recensies die wij in de afgelopen 20 jaren hebben mogen ontvangen van onze investeerders. Uiteraard werkt ons team er dagelijks hard aan om onze huidige klanten tevreden te houden en om nieuwe investeerders te kunnen helpen in hun zoektocht naar de perfecte vakantiewoning. Bent u op zoek naar een hoogwaardige vakantiewoning of -appartement in het binnen- of het buitenland? Wij helpen u graag verder! Neem contact met ons op of bekijk ons aanbod. Wilt u uw ervaring met Dormio Investments graag delen? Ook daarvoor kunt u uiteraard contact met ons opnemen!

Neem contact met ons op