AFM AFM
Uitgebreid aanbod vakantiewoningen

Zeer gevarieerd aanbod vakantiewoningen


Op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad vindt u een mix van luxe vakantiewoningen met een capaciteit van 2 tot 20 personen. De woningen hebben verschillende thema’s, zoals Wellnesswoningen met privéwellness, Kidswoningen met kinderkamers en ligging aan een omheind speelveld en de Poolwoningen met een privé binnenzwembad. Uniek in het resort zijn de Petswoningen, die speciaal ingericht zijn voor vakantiegangers met huisdieren. Hier onder vindt u een overzicht van de verschillende soorten woningen in Dormio Resort Nieuwvliet-Bad.

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad uitverkocht

Alle 124 luxe vakantiewoningen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad zijn verkocht. Het uitgebreide aanbod aan woningen en faciliteiten is inmiddels in aanbouw en wij verwachten u in het voorjaar van 2023 voor het eerst te kunnen verwelkomen op dit nieuwe resort. Bij de ontwikkeling is veel aandacht besteed aan groen en de aansluiting bij het Zeeuwse landschap. Het ontwerp van de woningen is onder andere geïnspireerd op Zeeuwse boerderijen en visserswoningen.

Heeft u ook interesse in één van de woningen? Schijf uzelf dan nu in voor de wachtlijst en word als eerste geïnformeerd over woningen die opnieuw in de verkoop komen.

Inschrijven voor de wachtlijst

KIDS_HOME

De Kidswoningen zijn volledig gericht op gezinnen met kleine kinderen. De tuin grenst aan de achterzijde aan een collectieve en omheinde speeltuin. In de woonkamer bevindt zich een kinderhoek.

PETS_HOME

Dormio Resort Nieuwvliet-Bad biedt ook uitkomst voor hondenliefhebbers. De speciale Petswoningen zijn volledig afgestemd op uw trouwe viervoeter. Deze woningen hebben bijvoorbeeld afgesloten kavels waar uw hond heerlijk buiten kan lopen. Daarnaast beschikken deze woningen over luxe honden wasvoorzieningen en een bench. Ook is er op het resort een gezamenlijke hondenspeelplek.

WELLNESS_HOME

In de Wellnesswoningen kan de resortgast in buitengewone luxe recreëren en genieten van zijn of haar privéwellness. De Wellnesswoningen zijn uitgerust met een veranda, sauna, buitendouche en bubbelbad.

POOL_HOME

De luxe Poolwoningen zijn uitgerust met een privé binnenzwembad. Vanuit de woonkamer of het terras van uw woning heeft u zicht op het zwembad. Met deze unieke vakantiewoning bent u het gehele jaar door verzekerd van zwemplezier met uw (klein)kinderen!

WATER_HOME

De Waterwoningen op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad staan letterlijk met hun voeten in het water. Het grote terras bij de woning hangt boven de kreek, waardoor de connectie met het water, en daarmee de Zeeuwse vakantiebeleving, optimaal is.

GROUP_HOME

Om families en grote gezelschappen te faciliteren, heeft Dormio Resort Nieuwvliet-Bad Groupwoningen van verschillende omvang: 14-, 16- en 20-persoonswoningen. Ideaal om met meerdere generaties te genieten van het prachtige Zeeland!

Uitgebreid aanbod

Bij het uitgebreide aanbod van Dormio Resort Nieuwvliet-Bad zijn er ook een aantal luxe vakantiewoningen die niet onder een specifiek label vallen. Zoals de geschakelde 4-persoonswoning die te splitsen is in twee wooneenheden en de Duingras woning zonder de bench of kinderspeelhoek. Deze woningen zijn net zoals de rest van het aanbod voorzien van ruime kavels en hoogwaardige voorzieningen.

Elektrische laadpalen

Elektrisch rijden wordt steeds populairder en de verwachting is dat het gebruik de komende jaren blijft toenemen. Wij bekijken daarom de mogelijkheden om voor elke woning een parkeerplaats met oplaadpunt te realiseren. Eén en ander is nog afhankelijk van de technische mogelijkheden. Indien dit mogelijk is, zullen de kosten zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt. De opbrengsten van het gebruik van de laadpalen komen toe aan de eigenaren via een speciale 'energie-pool'.