AFM AFM

Verhuren zonder zorgen


Als eigenaar van een woning, mastervilla, appartement of penthouse op Dormio Resort Maastricht bepaalt u zelf hoe u deze wilt gebruiken. U kunt uw villa privé gebruiken, laten verhuren of een combinatie hiervan. Als u kiest voor (gedeeltelijke) verhuur, dan verzorgt Dormio Resorts & Hotels op een professionele en zorgeloze wijze de verhuur van uw vakantiewoning. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare partner die alleen met het beste genoegen neemt. Dormio Resorts & Hotels werkt samen met de grootste touroperators van Europa en bereikt hiermee een breed scala aan binnen- en buitenlandse gasten. De bijna 300 huidige vakantiewoningen en -appartementen op Dormio Resort Maastricht worden reeds door Dormio Resorts & Hotels zeer succesvol voor alle eigenaren verhuurd.

Hoe werkt het
Vakantiewoning voor verhuur op Dormio Resort Maastricht

Onderhoud en beheer

Dormio Resorts & Hotels zorgt ook voor vakkundig onderhoud en technisch beheer van uw appartement, woning of penthouse op het resort. Hieronder valt bijvoorbeeld het bemannen van de receptie waar u en uw gasten terecht kunnen met eventuele vragen en het sleutelbeheer. Verder is er toezicht op en rond het resort, ook wanneer u niet aanwezig bent.

Door middel van een jaarlijkse beheervergoeding dragen alle eigenaren bij aan de levering van deze diensten. Zo behoudt het resort haar kwaliteit en kunt u onbezorgd genieten van uw accommodatie.

Investeren met hoog rendement

Dormio werkt voor de financiering van uw vakantiewoning samen met een aantal gerenommeerde hypotheektussenpersonen. Zij werken met korte doorlooptijden en scherpe (hypotheek)rentes. Doordat u een hoger rendement maakt op uw investering dan de hoogte van uw hypotheekrente kunt u profiteren van de zeer aantrekkelijke ‘hefboomwerking’. Dat maakt uw rendement op uw investering aanzienlijk hoger.

Informeer naar de mogelijkheden