AFM AFM
Locatie

Populaire all-season locatie


Bij Vallorcine, idyllisch gelegen in de Franse Alpen tussen de majestueuze Mont Blanc en de Zwitserse grens, ligt het sneeuwzekere skigebied Chamonix-Mont Blanc. Een geliefde reisbestemming voor wintersport- en natuurliefhebbers. In de winter is Vallorcine een top-wintersportgebied. En in de zomer trekt de spectaculaire regio vele wandelaars, fietsers, buitensporters en mensen die van de prachtige natuur willen genieten.

Adres en afstanden

210 Route du Tacul
74660 Vallorcine

Chamonix 15 km
Martigny 25 km
Genève 100 km
Milaan 255 km
Parijs 610 km
Amsterdam 990 km

Regio Noord-Savoie

Regio Noord-Savoie is ‘s winters een fantastisch skigebied en ‘s zomers een uitdagend wandelgebied. Een ritje naar Chamonix mag niet ontbreken tijdens uw verblijf in deze regio. Vanuit deze prachtige plaats is een bezoek aan de Mont Aiguille letterlijk een hoogtepunt. Daar heeft u een excellent uitzicht op de Mont Blanc en de vallei van Chamonix.

Regio Chamonix-Mont-Blanc

De betoverende vallei aan de voet van de Mont Blanc heeft ongekend veel te bieden in zowel de zomer als in de winter. Elke bergsport is er mogelijk en het is er werkelijk prachtig! Zo hebben de bergdorpjes door de tijd heen de typisch authentieke sfeer van de Savoie weten te behouden wat een knus gevoel geeft. Ook zijn de uitzichten op de omliggende bergmassieven fenomenaal en zult u verrast worden door de veelzijdigheid van de Franse Alpen.

Lees meer over de omgeving