AFM AFM
Vakantiewoning in de Franse Alpen

Een eigen vakantiewoning in de Franse Alpen


Heeft u altijd al gedroomd van een eigen vakantiewoning in de Franse Alpen? Dan is een appartement in het sfeervolle Flaine wellicht een interessante optie voor u! Op maar liefst 1.850 meter hoogte vindt u de ruime en comfortabele appartementen en chalets van Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif met spectaculaire uitzichten op de bergmassieven. De traditionele chalets passen precies in het plaatje van een knus winterverblijf voor wintersportliefhebbers, maar ook in de zomer staan de veelzijdige Alpen garant voor zon, natuur en avontuur!

Lage vierkante meter prijzen

U kunt nu profiteren van de zeer aantrekkelijke vierkante meter prijzen van de viersterren-plus appartementen op Dormio Resort Les Portes Du Grand Massif in Flaine. Voor een zeer scherpe prijs kunt u eigenaar worden van uw eigen vakantiewoning in de Franse Alpen waar u samen met uw partner, gezin of vrienden het hele jaar door kunt genieten. Zowel in de zomer als in de winter bevindt u zich in een adembenemende omgeving en kunt u optimaal genieten van de uitgebreide faciliteiten.

Bekijk de faciliteiten

Een zorgeloze investering

Bij Dormio heeft u alles onder één dak: aankoop, verhuur en beheer. Een groot voordeel is dat u met al uw vragen in het Nederlands bij ons terecht kunt. U kunt zelf altijd gebruik maken van uw vakantiewoning en daarnaast neemt Dormio Resorts & Hotels de verhuur en het beheer van uw vakantiewoning volledig uit handen, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Zo kunt u, naast zorgeloos investeren, ook optimaal genieten van uw vakantiewoning!

Lees meer over verhuur en beheer

Waarom investeren in Flaine?

  • Hoogwaardige appartementen in de Franse Alpen
  • Circa 1 uur vanaf vliegveld Genève
  • Gelegen in een waanzinnig skigebied met 266 km piste
  • Adembenemend panorama uitzicht
  • Gerealiseerd resort met wellness
  • Zorgeloze en waardevaste investering
  • Uitgebreide eigen gebruiksmogelijkheden
  • Scherp geprijsd vanaf €284.700
Bekijk het aanbod