AFM AFM

Investeren in een vakantiewoning aan de Franse Opaalkust


 • Zorgeloos investeren
 • Deskundige aankoopbegeleiding
 • Aantrekkelijk rendement

Is een pied-à-terre op een toplocatie tot nog toe een droom? Maak dan nu kennis met Dormio Resort Berck-sur-Mer! Wij bieden u hoogwaardige vakantiewoningen die u slim kunt laten verhuren, of waar u zelf kunt verblijven wanneer u dat wilt. Aan de Franse Opaalkust doet u een waardevaste investering met een aantrekkelijk rendement middels de verhuurinkomsten.

Waarom investeren op Dormio Resort Berck-sur-Mer?

 • Uw eigen strandwoning of -appartement aan de Franse Opaalkust
 • Deskundige aankoopbegeleiding van A tot Z
 • Uitgebreid eigen gebruik van uw woning
 • Professionele verhuur en beheer door Dormio Resorts & Hotels
 • Hoogwaardig recreatief vastgoed op een toeristische toplocatie
 • Nabij het mondaine Le Touquet Paris-Plage
 • Zeer scherp geprijsd vanaf €240.000
 • Aantrekkelijk rendement middels de verhuurinkomsten
Bekijk alle woningen

Voordelen beleggen in recreatief vastgoed

Wilt u uw vermogen voor u laten werken? Om uw geld te laten renderen kunt u beleggen in tastbare recreatieve investeringsobjecten. Hierbij is het belangrijk om te kijken naar de locatie, bouwkwaliteit en potentiële opbrengsten van uw investering. Gezien de waardevastheid en waardestijging in de huidige vastgoedmarkt, biedt een investering in een eigen vakantiewoning interessante mogelijkheden. Benieuwd naar de investeringsmogelijkheden op Dormio Resort Berck-sur-Mer?

Bekijk ons aanbod

Slim beleggen

Om rendement op uw eigen vermogen te ontvangen, is investeren in recreatief vastgoed een slimme zet. Met de verhuur van uw vakantiewoning geniet u van een aantrekkelijk rendement op uw investering. Stabiele huurinkomsten, het hele jaar door. En wilt u zelf een keer verblijven in uw vakantiewoning? Dan geniet u zelf van de luxe en vrijheid van uw eigen vakantiewoning.

Lees meer over het rendement

Frankrijk favoriet vakantieland

Is een pied-à-terre op een toplocatie tot nog toe een droom? Maak dan nu kennis met Dormio Resort Berck-sur-Mer! Wij bieden u hoogwaardige vakantiewoningen die u slim kunt verhuren, of waar u zelf kunt verblijven wanneer u dat wilt. Aan de Franse Opaalkust doet u een waardevaste investering met een aantrekkelijk rendement middels de verhuurinkomsten.

Welke vakantiewoning past bij u?

Welke vakantiewoning past bij u?

Op Dormio Resort Berck-sur-Mer vindt u vakantiewoningen en strandappartementen voor 4 tot 10 personen. Bekijk nu ons uitgebreide aanbod aan de Franse Opaalkust.

Bekijk het aanbod
Wij helpen u van A tot Z

Wij helpen u van A tot Z

Wij begeleiden u volledig bij de aankoop van uw vakantiewoning. Daarnaast kunt u op ons rekenen voor alles rondom beheer en verhuur van uw woning. Ons doel is u volledig te ontzorgen!

Lees meer over verhuur en beheer
Wat vinden anderen van Dormio Investments?

Wat vinden anderen van Dormio Investments?

Dhr. Koster uit Ede

"Ik vond het heel prettig dat ze ruim de tijd voor me genomen hebben en goed gekeken hebben naar mijn persoonlijke situatie. Ook kan ik altijd terecht als ik vragen heb, waarbij ik word geholpen in het Nederlands, wel zo gemakkelijk."

Waarom investeren bij Dormio Investments?

Waarom investeren bij Dormio Investments?

Bij Dormio zijn we niet alleen verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van onze resorts en hotels, maar ook voor de verkoop, de verhuur en het beheer van de vakantiewoningen. Zo bieden we u dus alles onder één dak aan en zijn we langdurig betrokken bij al onze projecten. Al 20 jaar lang zijn wij uw vertrouwde partner bij investeren in recreatief vastgoed.