AFM AFM

Dormio Event en FBK Games in Hengelo

12/07/2024

Op 7 juli vonden de FBK Games plaats, het jaarlijkse atletiekevenement in het Fanny Blankers-Koen Stadion in Hengelo. Het event is een uitzwaaimoment voor alle atleten die meedoen aan de Spelen in Parijs aankomende zomer. Daarnaast markeerde deze zondag een unieke gelegenheid voor het Dormio Investments team om huiseigenaren, potentiële investeerders en andere relaties samen te brengen voor een inspirerende dag.

Opening bij Het Wapen van Hengelo
Het Dormio event begon in het Wapen van Hengelo, waar onze gasten werden verwelkomd met een kopje koffie en thee. Dit was een perfecte gelegenheid voor onze huiseigenaren om in een informele setting kennis te maken met ons team.

Nadat ons team iedereen had gesproken vond er een boeiend interview plaats met voormalig atlete Ellen van Lange en sportmanager Jos Hermens. Hun inzichten en kennis over de wereld van de atletiek zorgden voor een inspirerend verhaal.

Naar het FBK Stadion
Vervolgens werd het tijd om naar het FBK Stadion te gaan voor de openingsceremonie van de FBK Games. Het stadion was gevuld met enthousiaste toeschouwers, klaar om atleten zoals onze eigen ambassadeur Sifan Hassan aan te moedigen, die meerdere afstanden liep.

De hele dag zorgden de mascottes Mio en Senno voor extra entertainment, vooral voor de kinderen.

Wij kijken terug op een geslaagd event. Ons team heeft kennis kunnen maken met onze eigenaren en relaties en kon bijpraten. Met de uitbreiding van ons team was dit een goed moment om iedereen kennis te laten maken.

We kijken nu al uit naar ons volgende evenement!

Bekijk hieronder de aftermovie.

Lees alle nieuwsberichten