AFM AFM

De eerste heipaal in de grond op Dormio Resort Medemblik

18/04/2024

Op donderdag 18 april is op de projectlocatie van Dormio Resort Medemblik symbolisch de eerste heipaal in de grond geslagen! Met deze handeling markeerde CEO Don van Schaik de start van de bouw van het resort met 88 luxe vakantiewoningen.

De handeling gebeurde op traditionele wijze, waarbij de betrokken partijen het touw van de oudhollandse houten stelling aantrekken en de heipaal in de grond geslagen wordt. Het feestelijke moment werd bijgewoond door eigenaren van een vakantiewoning op het resort en andere genodigden zoals de aannemer, Jorritsma Bouw BV.

Over Dormio Resort Medemblik
Vlakbij het IJsselmeer realiseren wij 88 luxe vakantiewoningen op Dormio Resort Medemblik. De vrijstaande en geschakelde vakantiewoningen komen in verschillende thema’s en groottes. Zo bouwen we onder andere aan Wellness-, Kids- en Groupwoningen, voor gezelschappen variërend van 4 tot 22 personen. Een groot deel van de vakantiewoningen ligt direct aan het water. Dit maakt het mogelijk om met uw sloepje vanaf het resort naar het centrum van Medemblik of zelfs het IJsselmeer te varen.

Daarnaast wordt het resort verrijkt met diverse faciliteiten zoals een fiets- en bootverhuur en een zwemvijver. In het sfeervolle hoofdgebouw vindt u een restaurant en een minimarkt met lokale lekkernijen. Voor onze jongste gasten is er de Mio Kids Club. Tevens kunnen zij heerlijk spelen in de speeltuin in het Kidskwartier.

Bent u benieuwd naar de investeringsmogelijkheden in een eigen vakantiewoning op Dormio Resort Medemblik? Neem contact met ons op. Onze verkoopadviseurs vertellen u graag meer en nemen u met plezier mee naar de projectlocatie, waar u de bouwvoortgang kunt zien!

Lees alle nieuwsberichten