AFM AFM

De eerste fundering gelegd op Dormio Resort De Hondsrug

11/06/2024

Op woensdag 12 juni 2024 is de fundering van de eerste woning gelegd op Dormio Resort De Hondsrug. Deze officiële handeling markeert de start van de bouw van de 70 luxe, vrijstaande vakantiewoningen midden in de Drentse natuur.

Het feestelijke moment werd bijgewoond door op dit nieuwe resort hebben, architect, projectpartners, (lokale) pers, bouwpartners en overige genodigde. De formele handeling werd bezegeld met een toast.

Over Dormio Resort De Hondsrug
Op een unieke locatie, in het midden van UNESCO Geopark De Hondsrug, realiseren wij 70 luxe vakantiewoningen. De vakantiewoningen zijn gelegen op een eigen en royale kavel. Op Dormio Resort De Hondsrug bouwen we verschillende woningtypes met onder andere een eigen (buiten)wellness, barbecue en pizzaoven of met speciale kidsvoorzieningen. Door het ruime aanbod aan vakantiewoningen voor 2 tot en met 14 personen is het resort een aantrekkelijk investering voor eigenaren en een veelzijdige vakantiebestemming voor onze gasten.

Het resort wordt uitgebreid met een modern hoofdgebouw met een restaurant en bar, binnenzwembad, fietsverhuur en de Mio Kids Club. Daarnaast komen er 16 hotelkamers in het hoofdgebouw. In het heidelandschap naast het hoofdgebouw ontwikkelen wij 27 appartementen, verdeeld over 3 gebouwen.

Bent u benieuwd naar het woningaanbod en de investeringsmogelijkheden? Plan een bezichtiging in op de projectlocatie en laat u informeren door één van onze verkoopadviseurs. Neem contact met ons op!

Lees alle nieuwsberichten