AFM AFM
Header

Maak virtueel kennis met Dormio Resort Medemblik

Maak virtueel kennis met Dormio Resort Medemblik

Over Dormio Resort Medemblik

In de kop van Noord-Holland realiseren wij Dormio Resort Medemblik. Hier vindt u 88 luxe vrijstaande en geschakelde vakantiewoningen. De woningen worden gebouwd in karakteristieke West-Friese architectuur met trap- of tuitgevel en zijn geschikt voor 4 tot 20 personen. Een groot deel van de woningen ligt direct aan het water wat het mogelijk maakt om de omgeving vanaf het water te verkennen en in slechts 20 minuten door te varen naar het IJsselmeer! In en om Medemblik vindt u een uitgebreid aanbod aan recreatiemogelijkheden voor jong en oud. Dit maakt het een populaire vakantiebestemming en de ideale locatie voor een zorgeloze investering in hoogwaardig recreatief vastgoed!

Lees meer over het resort

Over Dormio Investments

Dormio Investments is gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige vakantiewoningen in het luxe segment. Al meer dan 20 jaar zijn wij uw vertrouwde partner voor investeren in recreatief vastgoed. Dormio staat garant voor luxe, hoogwaardige service en optimaal vakantiegenot. Tijdens uw afwezigheid wordt uw vakantiewoning op professionele wijze verhuurd, beheerd en onderhouden door Dormio Resorts & Hotels. Hierdoor wordt de hoogwaardige (bouw)kwaliteit behouden en profiteert u van aantrekkelijke rendement afkomstig uit de verhuur van uw tastbare bezit!

Meer over Dormio Investments
Uitgebreide faciliteiten op Dormio Resort Medemblik

Uitgebreide faciliteiten

Op Dormio Resort Medemblik vindt u uitgebreide faciliteiten voor optimaal vakantiegenot. Alles wat u nodig heeft om heerlijk te kunnen onthaasten heeft u binnen handbereik.

Bekijk alle faciliteiten
Gevarieerd woningaanbod op Dormio Resort Medemblik

Gevarieerd woningaanbod

Dormio Resort Medemblik zal bestaan uit 88 vrijstaande en geschakelde vakantiewoningen. Het gevarieerde aanbod bestaat uit vakantiewoningen in verschillende groottes en thema’s.

Bekijk alle woningtypen